Maak kennis met:

Bestuursacademie Nederland

Trotse partner van de AI Academy

Waarom Bestuursacademie Nederland de AI Academy van SkillsTown steunt

1. Het bevorderen van kennis en vaardigheden: De Bestuursacademie heeft als doel professionals op te leiden en te voorzien van relevante kennis en vaardigheden in het vakgebied van bestuur en management. Door partner te worden van de AI Summer Academy kunnen ze professionals de mogelijkheid bieden om zich vertrouwd te maken met kunstmatige intelligentie (AI) en de toepassingen ervan binnen hun vakgebied.

2. Blijven bij de tijd: AI is een opkomende technologie die steeds meer terreinen van het bedrijfsleven en de samenleving beïnvloedt. Door partner te worden van de AI Summer Academy kan de Bestuursacademie ervoor zorgen dat hun cursusaanbod up-to-date blijft en aansluit bij de nieuwste ontwikkelingen en trends in de sector.

3. Samenwerking en netwerkmogelijkheden: Als partner van de AI Summer Academy kunnen ze samenwerken met andere organisaties en experts op het gebied van AI. Dit opent de deur naar nieuwe netwerkmogelijkheden, kennisuitwisseling en samenwerkingsverbanden, wat waardevol kan zijn voor zowel de Bestuursacademie als hun cursisten.

Ontdek de AI Academy

Stoom jezelf klaar voor de AI-revolutie met de online AI Academy van SkillsTown.

Leer hoe je AI inzet om te groeien, zodat je niet achter raakt op je concurrentie.

Over Bestuursacademie Nederland

Welkom bij Bestuursacademie Nederland.Al meer dan 50 jaar zijn wij dé opleider voor het openbaar bestuur. Wij zorgen ervoor dat overheidsprofessionals kunnen blijven inspelen op de veranderende vraag vanuit de samenleving. Nu én in de toekomst. Via een compleet pakket aan opleidingen en praktijkgerichte trainingen leiden wij jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid op. Zo helpen wij jou het verschil te maken.

Andere trotse partners van de AI Academy:

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.