Maak kennis met:

NIMA

Trotse partner van de AI Academy

Waarom NIMA de AI Academy van SkillsTown steunt

Marketeers hebben hun blik altijd op de wereld gericht. Zowel intern als extern. En dus zien zij ook hoe snel en ingrijpend Artificial Intelligence (AI) het werk verandert. Het vermogen om bij te blijven en om technologieën zoals ChatGPT te omarmen en toe te passen, maakt het verschil tussen succes en falen. Zowel voor jou persoonlijk als voor de organisatie waar je werkt.

De AI & ChatGPT Academy zorgt voor een goede basis die elke professional op dit onderwerp zou moeten hebben, de reden waarom wij onze leden toegang bieden.

Ben je een marketeer, ondernemer of professional die meer wil begrijpen van de kracht van AI en ChatGPT? Onze On-Demand Academy biedt jou onbeperkt toegang tot e-learning, webinars, micro-learning en podcasts, allemaal gericht op het ontsluiten van de mogelijkheden die AI en ChatGPT bieden. Schrijf jezelf hier in en blijf jezelf ontwikkelen!

Ontdek de AI Academy

Stoom jezelf klaar voor de AI-revolutie met de online AI Academy van SkillsTown.

Leer hoe je AI inzet om te groeien, zodat je niet achter raakt op je concurrentie.

Over NIMA

NIMA is al meer dan 55 jaar dè partner voor jouw ontwikkeling in marketing, sales en communicatie. Wij zijn er voor grote en kleine organisaties maar ook voor ZZP’ers die zichzelf willen blijven ontwikkelen. Wij zorgen ervoor dat je als professional voorop blijft lopen in je vak én je als organisatie jouw teams maximaal laat presteren. Bij NIMA staat netwerken en kennisoverdracht centraal.

Andere trotse partners van de AI Academy:

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.