Maak kennis met:

Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen

Trotse partner van de AI Academy

Waarom Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen de AI Academy van SkillsTown steunt

De NVvA richt zich als beroepsvereniging op de professionalisering en profilering van arbeidsdeskundigen. De vereniging zorgt voor de ontwikkeling van het beroep en geeft kaders voor bewaking van normen en waarden bij de beroepsuitoefening. De NVvA maakt aan arbeidsdeskundigen duidelijk waar kansen in het maatschappelijke speelveld liggen. De NVvA signaleert wijzigingen in wetgeving en beleid en volgt de ontwikkeling van het vakgebied. Zij maakt aan het maatschappelijke speeldveld duidelijk wat arbeidsdeskundigen te bieden hebben.

De arbeidsdeskundige is specialist in de relatie tussen mens, werk en inkomen. Kerntaak is het leveren van maatwerk bij het individu en zijn werk. Hierbij staat de professionele weging van belasting en belastbaarheid centraal; deze weging leidt tot een advies over passend werk.

Altijd vanuit deze basishouding: iedereen doet mee.

Ontdek de AI Academy

Stoom jezelf klaar voor de AI-revolutie met de online AI Academy van SkillsTown.

Leer hoe je AI inzet om te groeien, zodat je niet achter raakt op je concurrentie.

Over Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen

De NVvA richt zich als beroepsvereniging op de professionalisering en profilering van arbeidsdeskundigen. De vereniging zorgt voor de ontwikkeling van het beroep en geeft kaders voor bewaking van normen en waarden bij de beroepsuitoefening.

De NVvA maakt aan arbeidsdeskundigen duidelijk waar kansen in het maatschappelijke speelveld liggen. De NVvA signaleert wijzigingen in wetgeving en beleid en volgt de ontwikkeling van het vakgebied. Zij maakt aan het maatschappelijke speelveld duidelijk wat arbeidsdeskundigen te bieden hebben.

Andere trotse partners van de AI Academy:

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.